2010. május 22., szombat

Bevezető

Peg Olsen vagyok. 16 éves, nem épp átlagos lány. Apukámmal és kisöcsémmel élek egy lakásban, az 5.emeleten. Apukám, Richard nagyon jó apa. Mióta anya meghalt egy autóbalesetben, azóta apa viseli gondomat, és a kisöcsémét. A kisöcsém, Tim még csak 3 éves, de bármire képes. Elképzelhetetlenül hiperaktív. Egy percig nem tud egy helyben ülni! Birom a kis hülyét.

Most éppen nem valami rózsás az anyagi helyzetünk. Apám teljes erejét arra fekteti hogy minden nap sikerüljön ennünk valamit. Pedig kérhetne a nagyitól pénzt,mert ő neki aztán van pénze, de apu nem tartja jó ötletnek. Néha tényleg nem értem apát! A nagyival, Evelynnel már úgy 2 éve nem találkoztunk, mivel Anya 2 évvel ezelőtt halt meg. 1 évvel azután, hogy világra hozta Timet.

Evelyn nagyi nagyon távol él innen, azt hiszem egy kastélyban, a város neve valami Demonplace vagy mi. Az egész család nem ért angolul. Tehát ezt a nevet, hogy Demonplace nem tudtuk soha megfejteni. Számomra ijesztő ez a név, de fogalmam sincs, hogy mit jelenthet. Az biztos hogy ez nem mehet így tovább! Éhen fogunk halni! Muszáj apámat rávenni, hogy kérjen pénzt Evelyntől!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése